duminică, 24 ianuarie 2010

Contre-jour

Mă-ntreabă cineva dacă poveştile pe care le scriu respectă realitatea. Îi răspund că nu-s cronicar, singura asemănare cu Grigore Ureche e că scriu după numele lui.
gile
Altcineva îmi cere poză la profil. Acestuia îi răspund că dacă aş avea gamba subţire încălţată-n Louboutin, dacă două cosiţe platinat-curgânde mi-ar ţine loc de bretele şi dacă pielea pe burtă mi-ar sta întinsă ca pe tobă, atunci sigur n-aş pierde timpul silabisind discret în blogosferă ci m-aş întinde-n şpagat pe hi5 cu vreo mie de masculi transpiraţi în lista de prieteni.
Declar public că nu ies la plimbare în plin soare. Mă plimb numai în amurg şi mă pozez exclusiv contre-jour. Pentru conformitate e suficient conturul.
sengihnampakgigi



4 comentarii:

  1. sunt specialist la tăbăcit pielea de pe burta,cât despre şpagat in direct, profesor ca Badea mai rar.
    ...îmi recunosc limitele,la fluierul piciorului nu ma pricep...

    RăspundețiȘtergere
  2. @C'est toi, îţi mulţumesc mult pentru ofertă. Mă văd nevoită, cu părere de rău, s-o declin. Pentru că mănânc stând la computer şi am nevoie de burta-şorţ, să nu cadă firimiturile pe covor. =))

    RăspundețiȘtergere
  3. asa e, depun marturie. omni-arcadia-speedy-gonzales sprijina globul in poza unu, dar e si intr-un picior pe acelasi glob (nu-i de mirare, cu viteza-i cunoscuta), iar in poza trei sprijina o cruce. toate se pot deduce din "dupa-urechea" dumisale chiar si contre-jour vizibila.

    caprescu

    RăspundețiȘtergere
  4. caprescule, citindu-te, o să creadă poporul că-s ubicuă! :))
    Mulţămesc de trecere şi scriere.
    Mi-e dor de domnia ta!

    RăspundețiȘtergere