marți, 15 martie 2011

Mai mult ca perfectul

Mă-ntreabă un cetăţean de ce mă apuc să mă plâng pe blog ba că m-a răpus depresia iernatică, ba că m-a ajuns astenia primăvăratică, ba că mi s-a luat lumina, ba că mi-au ros şoarecii maşina, ba că negresele le-am am pârjolit, ba că moriştile le-am schingiuit. Mă rog, omul e sincer îngrijorat de faptul că printre cei care îmi citesc blogul se află şi persoane cunoscute şi că, deci, imaginea mea ar putea avea de suferit. Că-mi tai singură craca de sub tălpi, vrea el să zică.

Dacă temerile sale sunt întemeiate înseamnă că imaginea mea deja nu mai are nimic de pierdut aşa că pot continua liniştită seria dezvăluirilor. sengihnampakgigi

Oricum, mi se pare nu numai inutil ci şi imposibil ca, locuind în mijlocul oamenilor, interacţionând, lucrând, socializând, să stai cu frica-n sân că la o mişcare greşită ţi se poate vedea pe sub rochia înflorată, jupa erodată sau în ghetele lustruite, şosetele ciuruite.
Cum să pozezi în Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici când tu te simţi precum Capra cu trei iezi, după ce ţi-a halit lupu' juma' de familie?

Oricât de înalt ţi-ai făcut gardul împrejurul casei, se va găsi un vecin care va admira de la geamul mansardei căderea ta pe brânci cu nasul în zăpadă şi cu pletele în ciorba de oase a câinelui. Aşa că degeaba îl saluţi gomoasă peste jumate de oră, spălată şi parfumată, că el o să zâmbească nu prezenţei tale mirobolante ci amintirii sale amuzante. Şi de câte ori o să intri cu el în vorbă, el o să-şi amintească de tine amestecată cu ciorbă.

Orice încercare de muşamalizare a realităţii, se va întoarce precum un bumerang şi te va trăzni în moalele imaginii fix când ţi-e imaginea mai dragă.

Suntem precum brazii din codru: unul mai înalt, unul mai plăpând, unul mai drept, altul mai strâmb, unul cu cetina mai deasă, altul cu răşina mai plângăcioasă, unul cu rădăcini adânci, altul căzut pe brânci.

Dacă eu nu-s nici măcar brad ci o zadă plăpândă, cu răşina curgândă, cu cetina rară, gata să moară şi cu coaja defectă, dac-aş pretinde că-s perfectă, nu v-aş părea suspectă?






56 de comentarii:

  1. Cetățeanul respectiv trebuie să fie asexuat, greu de convins să-și salte căciula, îndesată peste urechile clăpăuge...Cunosc tiparul, e din carton presat, jigărit și cu dantura exclusiv formată din incisivi.
    Ca orice calic e și zgârcit, încât, noaptea, lătra în curte ca să facă economie de câine. Câine prost. ( Vorba lui T.Mușatescu)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu, n-ai părea suspectă, ca să-ţi răspund la întrebarea din final, doar că oamenii (sau brazii) perfecţi cred că sunt mult mai greu, dacă nu chiar imposibil de iubit, aşa că tocmai de-asta ne eşti tu aşa de dragă, zadă plăpândă!

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer, îl compătimesc pe acel cetăţean; mi-l închpui mai în vârstă (decât mine :D), cu limbaj şi gândire de lemn; poate fi chiar un şef, care gândeşte că asemenea "slăbiciuni" pot eroda "prestigiul" colectivului său...
    el nu ştie că perfecţiunea aceea incoloră inodoră şi insipidă nu interesează pe nimeni... nici măcar nu-ţi face gura pungă...
    să-ţi spun o poveste adevărată:
    cineva avea nevoie de un sfat, o idee; doar atât, aruncatul cu părerea (meseria mea e să fiu idiot; adică să am idei); cunoaşte şi colaborează cu mai mulţi arhitecţi, dar m-a sunat pe mine; ne-am dus, am văzut vitrina care urma să o aranjeze, i-am făcut propunerea, şi la urmă ştii ce mi-a spus? "ştii de ce te-am chemat pe tine? pentru că îmi place blogul tău" (!!!)
    mi s-au muiat genunchii...
    ştii ceva? îmi place blogul tău, îmi place de tine; nu ştiu cum areţi, câţi ani ai, care e job-ul tău...
    să mai scrii
    faine pozele cu crepuscul...;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii trăiesc în trecut şi alţii în prezent...

    RăspundețiȘtergere
  5. asa suspecta, esti de fapt perfecta :)!

    RăspundețiȘtergere
  6. mare dreptate scrisa iar cu rime si frum'sete venita de pe taramurile arcadiene!

    de unde le scoti fata draga , cu atata har si dar?

    RăspundețiȘtergere
  7. Arcadia, tu esti mai mult decat normala. Toti am trecut prin diferite "incercari" ce pe moment ne-au adus deznadejdea. Frumos si istet mi se pare sa poti povesti apoi astfel incat sa-i binedispui pe ceilalti.
    Ti-am povestit si eu disperarea care ma incearca luna de luna gand ajung la Semanatoarea. Niciodata, dar absolut niciodata nu reusesc sa ies pe iesirea care trebuie. De doua-trei luni imi fac tot felul de strategii, adulmec, iau urma... si cand am iesit la suprafata din metrou sunt le iesirea cealalta. Intotdeauna cealalta :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca-i pretinde ca esti perfecta e normal sa-mi pari suspecta. Si sfintii au problemele lor si dacaar fi sa cautam nod in papura in ceea ce-i priveste, cu siguranta ca am gasi. Nu uita, Sf. Pavel era incendiator de biserici inainte de a se cai. Mie imi plac oamenii asa cum sunt ei, cu calitatile si cu defectele lor. Sinceritatea afista intr-un blog imi creaza senzatia de familiar, de cald, de deschidere, de open arms. Un individ (fie ca e vorba de o doamna sau domn) care pretinde perfectiunea si care foloseste blogul pentru a atrage adoratia multimii mi se pare ridicol.

    RăspundețiȘtergere
  9. @c.j.: Boierule, ai un fel de-a caracteriza oamenii absolut inedit! =))



    @Daria: Doamne, cum ai înviorat tu, zada, fată dragă! :D



    @Victor: Ce pot să-mi doresc mai mult? :)



    @Costea: Că bine zici! Da! :)



    @Zazuza: Sunt perfectă pentru locul pe care-l umbresc pe planetă :))



    @alm: Tu vorbeşti? :P



    @anamaria: Tu eşti unică în analele omenirii, cu orientarea ta cu tot! =))



    @Eugen: Da, mare om Pavel ăsta! Unde n-aş avea şi eu puterea lui! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. SUFLET-ule! Te iubesc pur si simplu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Arcadia,
    Ce culoare are eșarfa ta de astăzi?
    Se asortează cu cerceii, așa-i!
    p.s. individul respectiv poartă ochelari de cal..
    LiaLia are o vorbă, care-mi place de mor- te pupez!

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti suspecta mai ales pentru ceea ce scrii...
    Oare nu esti un agent sub acoperire?

    RăspundețiȘtergere
  13. @Ilinca: Suflet-ule, şi io, te! :*



    @Gina: Astăzi sunt îmbrăcată în roşu! :D Te pupez şi io!


    @Virtualkid: M-ai desconspirat! :o

    RăspundețiȘtergere
  14. Unii ar trebui să iasă din criptă mai des! Să vadă că perfecţiunea la care aspiră, e de fapt un maaare defect.
    Pe mine m-ai fascinat din prima clipă în care am poposit pe blogul tău. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Om fi noi precum brazii din codru dar de Craciun sau de pus in gradina proprie, nu-l vad pe ala care ar alege unu' mai stramb, mai cazut pe branci.
    Nici nu trebuie sa pretinzi ca esti perfecta. Doar macar sa incerci a perfectiona pe ici pe colo pe unde se poate (nu pot sa mi te imaginez stirba, grasa si soioasa :D ). Si chiar daca perfectiunea nu intereseaza pe nimeni, nici nu poti lasa casa vraiste, umbla cu ciorapii ciuruiti in cizme, ori pune pe masa bucatele arse.
    Eu mi's de parere ca cetateanu' are voie sa intrebe ce vrea muschii lui, atata timp cat o face civilizat. Si mai ales daca zici ca pare sincer ingrijorat (da-mi place ca pe blog oamenii s-au avantat sa-l caracterizeze numai din vorbele scrise de tine).

    RăspundețiȘtergere
  16. Citesc şi ... mă crucesc (poate am prezbitism ?!).
    Cu ce drept judecăm noi pe alţii??
    Strigăm în gura mare că avem dreptul la opinie, dar.. dacă părerea cuiva nu coincide cu a noastră, trecem direct la insulte, denigrări etc. fără să avem cea mai vagă idee despre persoana în cauză.
    Nu pot să cred că "entităţi" mature (ca să nu spun altfel)şi elevate pot emana aşa "epitete" la adresa unui necunoscut.
    Poate "cetăţeanul" luat în vizorul Arcadiei este o persoană care o cunoaşte foarte bine şi care ştie că, în real, Arcadia nu este chiar aşa cum vrea ea să arate! Poate, chiar şi-a făcut griji pentru imaginea ei.
    (Nu exaltaţi, nu sunt eu "cetăţeanul" buclucaş, dar o cumosc destul de bine pe Arcadia ... în real şi, ştiu sigur că exagerează în definirea defectelor proprii şi personale =)) ).
    Ştim bine cu toţii (sunt absolut convinsă)că avem tendinţa de a "ne da" mai... "altfel" (mai ales, în zona virtuală)decât suntem în realitate.
    De aceea, n-ar trebui să uităm de o "povaţă":
    "Aparenţele, întotdeauna, înşală".

    RăspundețiȘtergere
  17. Rahat pe bat, si ce-ar dori? Sa-ti abolesti singura libertatea de exprimare? Mna!

    RăspundețiȘtergere
  18. Apai vezi daca stai la casa? :)) La bloc doar aud vecinii niste zgomote suspecte, deci nu pot decat sa-si imagineze cam in ce perete ai dat cu capul sau in ce colt de dulap ti-ai despicat fruntea :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Mda, și mie mi-au zis unii că prea dau din casă. Prefer însă s-o fac eu decât să-i las pe ei să se uite printre uluci. Iar dacă nu le place ce le arăt eu, să nu se mai uite, punct.
    Ține-o tot așa, că noi nu ne plângem. Dimpotrivă! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. @Dara: Nu ştiu dacă e rău să aspirăm la perfecţiune. Poate că nu. Dar sigur n-ar trebui să ţinem cu dinţii la o imagine fără cusur. În fond, toţi avem loc de mai bine.




    @Stefana: Nu ştiu ce să zic de paralela ta cu bradul "perfect" de Crăciun. Că vrem un brad cât mai des, mai verde şi mai drept, e adevărat, dar dacă facem paralela propusă de tine, ce să facă cei care, oameni fiind, sunt strâmbi, cu dinţii rari şi au şosetele ciuruite? Avem dreptul să-i lepădăm, ca nefiind buni de nimic? E riscant de stabilit reguli.
    Singura regulă oarecum general valabilă e că fiecare trebuie să aspire să-şi atingă "nivelul de incompetenţă", vorba principiului lui Peter. :D




    @PeNe: Sunt de părere că fiecare avem stilul nostru de a ne exprima opiniile, folosind comparaţii, hiperbole, adjective sau alte metode proprii. Atunci când cunoşti pe cineva în contextul său socio-cultural, lucruri care ţi s-au părut odată exagerate ţi se pot părea pur şi simplu personalizate :)

    Revenind la cazul nostru, în momentul în care am decis să scriu articolul, m-am consultat cu cetăţeanul îngrijorat. Şi l-am întrebat dacă e de acord să deschid cutia Pandorei. Şi-a asumat riscul să fie crucificat sau adulat, după caz. Are parte de ambele =))

    Între noi am tranşat într-o polemică foarte aprinsă chestiunea, fiecare păstrându-şi opinia legată de imaginea pesonală.
    Concluzia domniei sale este că nimeni nu ştie cum este el în realitate şi nici nu trebuie să afle.
    Eu prefer să întrec aşteptările cuiva decât să fiu o veşnică dezamăgire pentru toţi cei care ajung să mă cunoască.
    Dar, fiecare are dreptul să facă ce vrea cu viaţa lui şi cu imaginea lui, nu?



    @teonegura: Nu, omul susţine că n-ar trebui să spui niciodată, nimic rău despre tine, că şi-aşa sunt destui cei catre te ponegresc într-o viaţă, nu trebuie să te alături de bună voie corului de defăimători. :D




    @droopina: Ha ha ha! Păi şi la casă, dacă arunci pe geam borseta colegului uituc şi prea leneş ca să se întoarcă să şi-o ia, vecinii zic că i-ai aruncat lucrurile pe geam, că eşti în pragul divorţului =))




    @silavaracald: Da, cam asta e ideea, datul din casă :D
    Cât despre "ţine-o tot aşa", acum trebuie să fiu onestă şi să spun că păcatele capitale nici eu nu am curajul să mi le strig în gura mare. Fac şi eu mărturisiri aşa, mai mărunte şi mai generale :">

    RăspundețiȘtergere
  21. Vivat zburdalnicia primavaratica a Arcadiei!

    RăspundețiȘtergere
  22. Acel "desconspirat" e cu sensul de "a conspira" "des" sau e vreun...neologism ? :))
    Daca nu`i nici alba,nici neagra ,taie urgent un "s". De preferinta primul.
    In rest ...imi placi,imi placi, de 3 ori imi placi! A

    RăspundețiȘtergere
  23. @Anonim: Regret, regret, de 3 ori regret greşeala!
    Dar, sunt ontopic, am mai adăugat o imperfecţiune la lunga listă deja cunoscută :)

    Lume, lume, deconspirarea greşelii a fost înfăptuită de anonimul "A". Luaţi aminte, să nu faceţi ca mine!
    Eu corectura nu pot s-o mai fac decât ştergând întreg comentariul, deci măgăria va rămâne ca o tristă amintire! :((

    RăspundețiȘtergere
  24. Lume,lume, ma fac vinovata de-a o fi apostrofat si intristat pe cea care mi-a adus mii de zambete si zeci de hohote de ras ! Cer spanzurarea in piata publica din Arcadia ! Ultima dorinta:sa fiu imponderabila ! (nu de alta ,da` vreau sa mai trec pe`aici :)) A (fara blog,deci neexpusa criticilor.)

    RăspundețiȘtergere
  25. Aaa, brazii aia strambi sunt tot asa de buni ca ailaltii, in natura. Ba nici nu au de ce sa musamalizeze realitatea. Isi fac treaba acolo unde cresc, cum pot si gata. Doar omul analizeaza estetica si da verdicte la prima vedere.

    RăspundețiȘtergere
  26. @Anonim cu A de la imponderabil: Păi nu ţi-e clar că nu m-ai supărat? Puteam alege să nu public comentariul, dar ce e drept e drept. Imponderabilitate plăcută! :D



    @Stefana: Da, de prea multe ori căutăm la faşa omului şi nu la inima lui :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Mie mi se pare ca imaginea ta nu se sifoneaza deloc. Dimpotriva, tratand toate situatiile povestit cu eleganta si umor, nu faci decat sa cresti respectul celor din jur.

    RăspundețiȘtergere
  28. @Lady Io: Până la urmă rămân doar cu umorul! :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Esti perfecta in imperfectiunea ta.
    Te rog nu te schimba ! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Pai noi am citit mai intai titlul si ne-am uitat la poze. Si ne-am zis ca se potrivesc mai mult ca perfect.
    Dupa care am inceputu sa citim, ca sa descoperim o capra cu 1,5 iezi, cu sosete ciuruite si cu pletele (caprei?) in ciorba cainelui...
    Noroc ca am descoperit la sfarsit rima "perfecta/suspecta" ca sa ne dam seama ca asta e 100% Arcadia ;)

    RăspundețiȘtergere
  31. @Lia: Bre, amu sa nu mă culc pe-o ureche, totuşi, că mi-am propus s-ajung la standardul Apostolului Pavel, propus de Eugen! :P

    RăspundețiȘtergere
  32. @Amelia & Mihai: La mine n-a ajuns decât varianta aceasta, cu certificatul vostru de autenticitate ;)
    Aveţi o inimă maaaare dacă aţi pus ştampila CTC pe ied, şosete şi plete, cu toate neajunsurile lor :D

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga capra cu un ied juma'te, eu ma minunez cum poti tu sa scoti din orice lucru obisnuit esenta sa neobisnuita si vie. Povestile tale sunt o inspiratie pentru cum sa traiesti si sa fii vesel, sa nu te plictisesti si sa te bucuri mereu de ce ai. Multumesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. @AnDraw: Dragul caprei, înveţi fi vesel şi să te bucuri de ce ai doar după ce-ai fost trist şi după ce-ai pierdut mult. Şi după ce-ai îmbătrânit :)) Mulţumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu stiu de unde au inteles ai tai cititori chestia cu un ied jumate. Mi se pare destul de corect scris de tine: lupu' i-a halit caprei jumate din familie. Adica doi membrii din patru, citi erau initial, ca doar si capra face parte din familie :D.
    Si sa stii de la mine, abia dupa 55 realizezi ce e aia inaintare in varsta (un eufemism pentru imbatranire)... daca nu te doare nimica dimineata cand te trezesti, inseamna ca ai murit :).

    RăspundețiȘtergere
  36. @Stefana: Aşe se întâmplă deseori, comitem erori din cauza vitezei :D
    Câtă vreme consecinţele nu-s costisitoare, nu e bai mare! :)

    Cât despre îmbătrânire, se ştie că ea nu ţine de vârsta din buletin. Unii îmbătrânesc mai repede, alţii mai încet, iar alţii deloc :P

    Faină zicătoarea din încheiere! =))

    RăspundețiȘtergere
  37. Ai dreptate cu erorile din cauza vitezii: am pus si eu un i in plus pe undeva in mesaj :D.
    Cred ca tu faci parte din a treia categorie ;)

    RăspundețiȘtergere
  38. @Stefana: Asta e postarea sortită greşelilor! =))
    Eu m-am aşezat la rând pentru prima categorie :P

    RăspundețiȘtergere
  39. Arcadia,zi-mi ca nu-i adevarat...chiar ai ajuns in ciorba ciinelui ??? Mortal!!! daca nu as fi suferit fizic,eu,cred ca ma amuzam pe cinste !!!
    Oricum:m-ai binedispus.
    Auzi,parerea mea e ca sa te apuci de scris ,sa publici,...Precis ai cistiga mai multi bani decit din ce faci acu'.Mi-l remintesti mereu pe Musatescu. Zada mea plingacioasa...Plingi!,ca frumos mai plingi. Deci : cume aia...Aaaa!!!! Te pupez !!!

    RăspundețiȘtergere
  40. @gabriela: Draga mea, aş vrea să nu fie adevărat, dar este. :(
    Iarna, dau hrană caldă câinilor, "că-s şi ei oameni", vorba pruncului meu. Aşa că am purces cu clăparii mei celebri să hrănesc pe Carol. Nuş' ce-am făcut, cum am călcat, că m-am dezechilibrat. Şi m-am răsturnat. Şi m-am amestecat cu ciorba câinelui, printre nămeţi de juma' de metru. Nu vrei să ştii cum arătam!

    Unele poveşti sunt cu sad end, asta e =))

    RăspundețiȘtergere
  41. Draga mea, vezi, nimeni nu-i perfect. Unora le lipseste simtul orientarii, altora simtul umorului... Si tot asa. Daca e sa fiu sincera, sunt fericita ca nu ma pot orienta. Dar doamne... cat ma pot amuza...:))
    Si eu te pupez (super tare vorba asta).

    RăspundețiȘtergere
  42. @anamaria: Tu te apropii tare de perfecţiune cu (ne)orientarea! =)) :*

    RăspundețiȘtergere
  43. Multumesc frumos.
    Stiam asta.
    Mereu ii spun sotului ca nu a avut noroc sa aiba si el ca nevasta o gospodina perfecta. Eu sunt doar perfecta =))

    RăspundețiȘtergere
  44. @anamaria: Un om credincios, soţul ăsta al tău! =))

    RăspundețiȘtergere
  45. Arcadia sotul meu imi spune ca sunt di vina ,iar eu evident cred ca sunt divina.

    RăspundețiȘtergere
  46. vazand titlul m-am grabit sa citesc... sperand ca mai indrept ceva din gramatica mea carel asa asa de mult de dorit... dar... pana la urma vazui ca-i mai mult decat gramatica...
    apoi... de ceva ani, am incetat sa mai traiesc dupa cum le place altora... sau de teama privirilor discrete sau indiscrete...
    oricum... cand imi doresc sa nu ma creada cineva... ii spun adevarul in mod direct... si cand doresc sa ma creada... ii spun adevarul pe ocolite...
    perfectiune nu exista la muritori... si nici la brazi...

    RăspundețiȘtergere
  47. @pansy: =)) E bine să iei partea pozitivă a lucrurilor, într-adevăr!



    @ooovi: Paradoxal, atunci când spui adevărul gol-goluţ eşti mai puţin credibil, da! :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Ca bine zici! Nu stiu cata credibiltate ai fi avut cu adevarul in cazul rochiei mov :D

    RăspundețiȘtergere
  49. Despre litere pot sa zic cu mana pe inima ca al tau e cel mai tare. Nu mai e altu' sub soare!

    Despre fotografii... sa spui repede de unde le-ai furat :D Unii asteapta astfel de momente o viata!

    RăspundețiȘtergere
  50. @robert: Despre litere, sunt multe sub soare! :P
    Despre fotografii, le-am furat din balcon. :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Atunci eu am sa iti fur balconul :D

    RăspundețiȘtergere
  52. @robert: Ţi-l pot închiria, fac şi eu un ban :D

    RăspundețiȘtergere
  53. Draga "zada" sa fie o primavara varatica la tine si sa fi inverzit deja?
    nu de alta dar la mine in gradina zada are doar muguri care m-au umplut de bucurie ca zada mea se face mare
    Am o problema cu anuarul meu metrolian.......acolo scrie ca statia de la Semanatoarea e inchisa......ca n-o mai folosea nimeni de la inchiderea si dezintegrarea vestitei uzine proletare
    La sediul "Interpolului" se ajunge doar cu masina.....iar in parcare exista un afis cu "Interzis blondelor si "blondelor" in Matizuri rosii"(cica sunt motivul pt care Japonia a fost distrusa de cutremure repetate,tsunami si ii pluteste si un nor radioactiv pe deasupra
    "Interpolul" cu al lui "mini EIFEL" a decis ca nu-si poate permite sa fie inecat de apa din lacul "Dealul Morii" sau sa fie lovit de o pana de energie la luminitele rosii si a dat ordonanta respectiva de interzicere
    Ce zici de o poza mai speciala cu un Matiz rosu condus de o blonda pe o sosea (gaurita) a mirificei noastre capitale?
    (deja duc dorul respectivilor "boliz" si a mandrelor lor conducatoare auto):D:D:D
    Iti inchiriez un balcon in "zgarie norul" nou construit pe ruinele uzinei?
    Mi-l prezinti pe nenea cu limba de lemn?
    Stii.......eu sunt colectionara si neni de astia sunt extrem de rari,am de gand sa-l impaiez si sa-l scot la licitatie.........facem profitul 60% pt mine si 40 % pt tine.......dar asiguri tu transportul de 168km intre Brasov si Bucuresti
    Acu veniti si voi cu lozinci capitaliste cu "libertatea de opinie",visatoarelor
    Eu nu cred in libertatea de opinie .........cine nu-i cu mine e impotriva mea!:D si il ajut sa vada luminita de la captul tunelui .....lu' Ciorbea
    Vreau si eu o poza cu tine facand o sauna in ciorba catelului
    Cred ca va fi ultima moda la Moscova si SANKT PETERSBURG pt noua "nobilime rusa"\
    Fugi cat poti de tare si inscri-o la OSIM ca o inregistrezi si cred ca Bill Gates o sa vina sa-ti bata in poarta sa-ti ceara un sfat de afaceri

    RăspundețiȘtergere
  54. @Elfa: Nu vreau alt balcon, al meu are vedere la cele mai inedite apusuri, nu vezi părerea lui Robert? :D
    Pe domnul în discuţie nu ţi-l pot dona, că are cocoana domniei sale drepturi depline asupra lui :P
    Poză cu mine înmuiată în supa câinelui mai poţi obţine dacă instalezi nişte paparazzi în balcon la vecina, iarna viitoare :D
    Când o veni Bill Gates la mine pentru idei de afaceri, economia planetară va fi deja prăbuşită iremediabil =))

    RăspundețiȘtergere